Cookie irányelvvel
az Ulbrich csoport azt akarja, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Ahhoz, hogy ezt elérjük, mentjük a látogatásával kapcsolatos információkat az úgynevezett cookie-kat. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Kattintson a 'Kiegészítő információk' gombra, hogy részletesebb információkat olvashasson a cookie-k használatáról ezen a honlapon. A böngészőjében módosíthatja a cooki beállításokat.

További információk

Tovább
Select your country

SILASTIC™ RTV-4136-M Base and Curing Agent

EN AT DE CZ HU SI SK HR 


SILASTIC™ RTV-4136-M BASE AND CURING AGENT

SILASTIC™ RTV-4136-M Base and Curing Agent

Küldjenek ajánlatot erre a termékre
SILASTIC™ RTV-4136-M Silicone Rubber alkalmas építészeti és bútor elemek reprodukciójához, főleg poliuretán és egyéb anyagokhoz.

Jellemzők:
  • kiemelkedő leválási tulajdonság 
  • szobahőmérsékleten megköt 16 órán belül, vagy hővel gyorsítható
  • nagy keménység
  • közepes szakítószilárdság
  • nagyon alacsony zsugorodás és jó méretstabilitás
  • használható magas hőmérsékletű öntéseknél-
  • nagy ellenálló képesség
  • jól alkalmazható két merev anyag és poliuretán hab alkalmazásánál

Küldjenek ajánlatot erre a termékre

SILASTIC™ RTV-4136-M BASE AND CURING AGENT




Köszönjük ajánlat kérését!
Amint lehetséges felvesszük Önnel a kapcsolatot!

© Copyright 2021 Ulbrich Group
HomeTermékekHírekLetöltésVideoPartnereinkRólunkOldaltérképJogi nyilatkozatÁltalános Üzletviteli SzabályzatCookiesISO tanúsítványMinőség és KörnyezetpolitikaAdatvédelem
Oldal tetejére
https://www.ulbrich.hu/,https://dir.ulbrich.si/,hun
Cookie irányelvvel
az Ulbrich csoport azt akarja, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Ahhoz, hogy ezt elérjük, mentjük a látogatásával kapcsolatos információkat az úgynevezett cookie-kat. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Kattintson a 'Kiegészítő információk' gombra, hogy részletesebb információkat olvashasson a cookie-k használatáról ezen a honlapon. A böngészőjében módosíthatja a cooki beállításokat.

További információk

Tovább