Select your country

PARTNEREINK

Partnereink

Itt mutatjuk be partnereinket, akikkel hosszú ideje együtt dolgozunk, akiknek a termékeit képviseljük, akik beépítették, vagy más módon használták azokat a gyártás zavartalan működése érdekében.

Az ALUTEC Robottechnika fejleszti az ipari robot összeszerelő rendszereket, amelyek mind az állomás, mind az automatasorok legmagasabb fokú rugalmasságát hivatottak biztosítani. A gépek felhasználóbarát felülettel rendelkeznek. Költségeik fenntarthatók a kisvállalkozások számára is, amelyek így képesek megfizetni részleges vagy a teljes automatizálási rendszereket – a saját igényeik szerint.
http://www.alutecsrl.it/Robot
Alkatrész- és rendszer-beszállítóként az ARGO-HYTOS lényeges eleme a világ piacvezető ellátási láncának, amikor a munkavégzéshez szükséges gépek hordozhatóvá válása és a gépipar kerül előtérbe.
www.argo-hytos.com
Bostik is a world-class leader in sealing and bonding technologies. Bostik creates smart adhesive solutions for both industries and customers, covering a broad range of markets such as automotive, high tech, generally industry, electronics, etc.. As a part of ARKEMA Group Bostik benefits from extensive vertical integration as well as research&development capabilities in pursue of building a world that is safer, more sustainable and adaptive.
www.bostik.com
BÜHNEN is a company with a success story dating back to 1922. Since then, BÜHNEN has been able to constantly adapt its business model to the changes in the market environment. Once a pure mechanical engineering company became, first of all, a specialist in nail and clamp technology. Very early on, BÜHNEN began to focus on the connection technology of the future: bonding. BÜHNEN approach as manufacturer of hot melt adhesives and devices together with a comprehensive consulting service has proven itself and is forward-looking. Bonding makes it possible to create stable, full-surface connections of materials, even with complicated structures and shapes. BÜHNEN supports its customers in the selection of devices and hot melt adhesives and thus lays the foundation for a successful and reliable bonding process. This applies to the automated as well as the manual application of hot melt adhesives
www.buehnen.de
DCT is specialized in providing complete cleaning solutions to customers, hence DCT can guarantee full functionality of the cleaning process. DCT cleaning systems and cleaning agents are all developed and produced in the same factory in Czech Republic. Thanks to this, DCT can test their mutual compatibility and the functionality of the whole cleaning process. DCT cleaning systems are manufactured from stainless steel only, because high-quality stainless steel is a guarantee of durability, and long-term functionality of the cleaning system. DCT does not use plastic materials for many reasons. Due to the high-quality of cleaning systems, DCT can provide the industry leading and longest 5 year warranty of their cleaning systems. In the development and production of cleaning agents DCT uses only the purest materials from companies such as DOW and BASF. The ecological impact matters, hence DCT does not use any halogen compounds. All DCT products meet the requirements of the RoHS and REACH, and are fully biodegradable.
www.dct.cleaning
A Forgalmazók Európai Csoportja (DGE) egységes platformot nyújt, amely által a beszállítók piacra tudják dobni termékeiket egész Európában bárhol – a speciális vegyi ellátó hálózaton keresztül. Tagjai számára központi kereskedést és eladási támogatást nyújt az új termékeik számára, valamint a csoport részére tudásközpontként is üzemel.
www.dge-europe.com
A Dow Corning a világ egyik piacvezetője a szilikonok gyártásában, a szilikon bázisú technológiában és ennek innovációjában. A Dow Corning több mint 7000 terméket és szolgáltatást kínál a Dow Corning®, a Molykote® és a XIAMETER® vállalati márkákon keresztül.
www.dowcorning.com
MOLYKOTE® Specialty Lubricants are trusted by engineers, OEMs and product designers worldwide for their ability to meet tough lubrication challenges. From saving energy by reducing friction and wear to improving safety and comfort by reducing NVH, MOLYKOTE® is Smart Lubrication™ . In 1948, American scientist Alfred Sonntag introduced the world’s first molybdenum disulfide (MoS2) lubricants – MOLYKOTE® brand – and began a rich history of customer-driven performance and materials innovation.
www.dupont.com
Az Electrolube az egyik vezető gyártója az elektro-vegyi anyagoknak az elektronikai és az ipari gyártásnál. Továbbá, az Electrolube-nak páratlan hírneve van a speciális kenőanyagok gyártásánál és szállításánál – az autóipari, ipari és háztartási kapcsoló gyártási ágazatokban.
www.electrolube.com
Az ELSOLD® kiváló minőséget garantál, amely megfelel a jelenlegi építési alkatrészek legjobb kapcsolati geometriájának, és lehetővé teszi az optimális forraszthatóságot és a kiváló újrahasznosítást.
www.tamura-elsold.de
A Dr. Hönle AG egyike a világ vezető szállítóinak az ipari UV technológiában. UV specialistaként fejleszt, gyárt és világszerte forgalmaz UV rendszereket, UV lámpákat és UV mérőműszereket. A rendszereket használják fotoreaktív anyagok keresztcsatolására, amikor a felület sterilizására és solar szimulálásra van szükség.
www.hoenle.com
A HYTORC az ipari csavarozást biztonságosabbá és egyszerűbbé teszi. Több mint negyvenéves tapasztalattal rendelkezik a fejlődő ipari nyomatéknál és igénybevételi rendszereknél. A HYTORC a legmegbízhatóbb név az iparágban.
www.hytorc.com
A JAX INC. egy amerikai székhelyű ipari kenőanyag-gyártó, amely szakértelemmel rendelkezik a nagy teljesítményű szintetikus kenőanyagok, flotta- és nagy teljesítményű kenőanyagok, ipari kenőanyagok, valamint biológiailag lebomló és élelmiszer-minőségű kenőanyagok készítésében. A JAX 1955 óta világszerte vezető hírnevet szerzett a feltörekvő kenési technológia területén. A K+F iránti több évtizedes elkötelezettség a JAX folyamatosan továbbfejlesztett termékeit és új technológiáit hozza a piacra. Szakértő vegyészek, mérnökök és labortechnikusok fáradhatatlanul dolgoznak az ügyfelekkel és az iparág vezetőivel a termékfejlesztés, a prediktív karbantartás és a használt olajelemzés terén. A rugalmasság, a továbbképzés iránti elkötelezettség és a válaszidő megkülönbözteti a JAX-ot a versenytársaktól.
www.jax.com
A Kolb Tisztító Technológia egyike a világ vezető vállalatainak a tisztítórendszerek terén az elektronikai gyártó iparban.
www.kolb-ct.com
Since 1987, LUBRILOG is specialized in development and manufacturing of special lubricants and more specifically perfluorinated lubricants, exclusively formulated with raw materials from SOLVAY SPECIALITY POLYMERS®,world leader in this market, who is our privileged partner for more than 20 years. LUBRILOG offers various lubricants for all specific needs. In 1987, a team of engineers specialized in lubrication decided to combine their skills to propose very high quality lubricants to specific industrial markets. In 2009 Lubrilog moved to new facilities in order to comply with the requirements of customers acting in leading industries (nuclear, aerospace, automotive, pharmaceutical, etc.), enabling manufacture all perfluorinated lubricants in a dedicated white room and without possible contact with other specialty lubricants produced.
Having joined the Total Group in 2020, LUBRILOG now benefits from the power of one of the major players in the lubricants industry.
www.lubrilog.fr
A Chemours™ Krytox® teljesítményű kenőanyagok kiváló kenést és rendkívül kívánatos kémiai tulajdonságok kombinációját kínálják, hogy továbbítsák a figyelemreméltó teljesítményt és az értéket. A Krytox® olajok és zsírok nem mérgezőek, tudnak regenerálódni, és tovább tartanak, mint a hagyományos kenőanyagok, így megrendelőink berendezése kevesebb karbantartást igényel majd, és alacsonyabb üzemeltetési költsége lesz.
www.krytox.com
A MAXIMATOR Kft. a nagynyomású, tesztelő, hidraulikus és pneumatikus rendszerek egyik vezető szállítója. Képzett és motivált vállalati tagok fejlesztenek, terveznek, gyártanak nemzetközi marketing termékeket, amelyeket világszerte alkalmaznak a gyártási technológiai üzemekben.
www.maximator.de
Core competences of merz+benteli are the development and production of silane-modified polymers and silicones as foundation of performance-based and environmentally compatible sealants and adhesives. The exclusive production in Switzerland ensures homogenous and high-level quality worldwide.
merz+benteli is an independent, medium-sized share holder company located in Switzerland since 1918. The foundation of the company’s success is a row of technological innovations. 1930 first fully synthetic adhesive, 1958 and 1969 first one- respectively two-component polysulfide sealants for construction building, 1986 first sealant and adhesive made of silane-modified polymers in Europa, 2015 first sealants made out of mainly renewable raw materials.
www.merz-benteli.ch
A Meter Mix® Systems Kft. az adagoló rendszerek termelője-gyártója; innovatív, megbízható, kiváló minőségű gépek – feldolgozó egy- vagy kétrészes gyanta rendszereknél.
www.metermix.co.uk
A Panacol – az ipari ragasztók egyik nemzetközi gyártója – széles termékskálával rendelkezik, az UV ragasztóktól a szerkezeti ragasztókon át a szilikonokig, valamint az előbbiekhez alkalmazható adagoló rendszereket forgalmaz.
www.panacol.de
A Permabond a világ egyik vezető műszaki ragasztógyártója, az ügyfeleit kiváló minőségű ipari ragasztókkal látja el világszerte. A Permabond széles skáláját kínálja az anaerob ragasztóknak és tömítőanyagoknak (csavarrögzítő, rögzítő vegyületek, csőtömítő és felülettömítő ragasztók) és a cianoakrilát (pillanatragasztó) epoxi-, akril- és UV-ragasztóknak (ideális üveg és műanyag ragasztásához).
www.permabond.com
Az ITW Plexus világhírű a jól megtervezett rögzítő, csatlakozó és tömítő technológiák gyártásában és a forgalmazásában. A szabadalmaztatott szerkezeti ragasztókötés szinte minden hőre lágyuló műanyagnál, fémnél és kompozit anyagnál biztosítja a rendkívül tartós kötést, alig vagy egyáltalán nem kell a felületet kezelni.
www.itwplexus.co.uk
Relyon plasma GmbH in Regensburg is the long-standing specialist in innovative plasma technologies.
In parallel to our own products for the plasma treatment for industrial and medical applications, we develop customized, highly efficient process solutions for surface cleaning, surface activation and germ reduction.
www.relyon-plasma.com
A Power Team kiváló minőségű eszközöket gyárt: a felfújható emelőtől, nyomatékkulcstól, hidraulikus szivattyúktól, hengerektől és szelepektől kezdve a szorító alkatrészekig és hidraulikus kiegészítőkig. A Power Team márka termékei a nagy erejű eszközöknél és berendezéseknél használhatók, ahol erős és koncentrált erő szükséges: építési területeken, erőművekben, vasútvonalaknál, hajógyárakban, bányászati tevékenységeknél és így tovább.
https://www.spxflow.com/power-team/
A Techcon a precíziós folyadékadagolók és ragasztó-adagoló berendezések szolgáltatója – a szolgáltatási iparágon belül, ide értve a repülőgépipart, a katonai, az anyag- és csomagolóipart, az ipari összeszerelést, az orvostechnikai eszközök iparát és az elektronikai ipart.
www.techconsystems.com
Since the founding of ThreeBond, the desire has been "to prevent the leakage of precious energy." Today, ThreeBond products are used in a wide variety of fields, including automotive-related, transportation equipment, Public Industrial Material, construction and building materials, electrical and electronics, and high technology fields. Inheriting the spirit of "preventing loss," which is the starting point of ThreeBond business, ThreeBond's product development starts by responding to the many issues that customers have raised. ThreeBond proposes new and unique solutions by making full use of research and development capabilities and creative thinking that ThreeBond has cultivated over the years. By overcoming customers' issues, ThreeBond leads the way to a world of another dimension.
www.threebond.co.jp
A Wandfluh AG–nak átfogó választéka van a különböző kialakítással és funkcionalitással. rendelkező, hidraulikus elemekből. Globális piacvezető a maga speciális kínálatával, és jól ismert első osztályú termékeiről és szolgáltatásairól, amelyek optimalizálják és jelentőségteljesen egyszerűsítik a munkafolyamatokat.
www.wandfluh.com
A Weforma: innovatív lassító és rezgéscsillapító technológiai termékek német gyártója. A termékpaletta magában foglalja a hidraulikus ipari lengéscsillapítókat, a nagy teherbírású lengéscsillapítókat, a felvonó-lengéscsillapítókat, a lassulási hengereket, a sebességvezérlőket, a forgó lengéscsillapítókat, a raklap ütközőket és a gázrugókat.
www.weforma.com
A Zip-Chem légi közlekedési termékeket forgalmaz. Globálisan jóváhagyták repülőgép-vegyi-anyagokat, ide értve a korróziógátló vegyületeket (CIC), a törzs felületét előkészítő tisztítószereket, a speciális kenőanyagokat, a külső és belső tisztítószereket, valamint a felületkezelő termékeket.
www.zipchem.com
A Xiameter termékskálája minden szabványos szilikont kínál. Bárhol, bármikor, amikor ön, illetve a cége akarja.
www.xiameter.com
© Copyright 2024 Ulbrich Group
HomeTermékekHírekLetöltésVideoPartnereinkRólunkOldaltérképJogi nyilatkozatÁltalános Üzletviteli SzabályzatCookiesISO tanúsítványMinőség és KörnyezetpolitikaAdatvédelem
Oldal tetejére
https://www.ulbrich.hu/,https://dir.ulbrich.si/,hun
Cookie-kat használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az itt szerzett tapasztalatok egyike a legjobbak legyenek. Ha nem az Ön ízlésének megfelelő, letilthatja őket. Ha azonban a beállítások megváltoztatása nélkül folytatja az oldal böngészését, megértjük, hogy teljes mértékben beleegyezik a cookie-k használatába.
Cookie-beállításokFOLYTATSA AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉT
COOKIE BEÁLLÍTÁSOK

Cookie-kat is használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az Ön élménye az egyik legjobb legyen. De ne aggódjon – házi készítésűek.
Erről bővebben a Cookie-kra vonatkozó értesítésben olvashat, és alább ki- és bekapcsolhatja őket.
BEÁLLÍTÁSOK MENTÉSE