Select your country

Az Anaerob ragasaztókról

EN HU SI SK HR 


AZ ANAEROB RAGASAZTÓKRÓL

Az Anaerob ragasaztókról

Küldjenek ajánlatot erre a termékre
Az anaerob ragasztók széles választékát úgy alakítjuk ki, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson az önhordó vagy szorosan összekötő fémkomponensekben, mint például a rögzítőcsapágyak, a menetvágás, a karima tömítés, a tömítés és a tömítőcső munka során.

Hogyan működnek az anaerob ragasztók?
Az anaerob ragasztókészítményeket úgy tervezték, hogy kikeményedjenek, amikor nincs levegő, és fémfelületek (vas és színes). A folyékony ragasztó kitölti a fémfelületek tökéletlenségét és a párosított alkatrészek közötti rést. A ragasztóanyag ezután gyorsan inert akril ragasztó / tömítőanyaggal keményedik, így szilárd, 100% -os mechanikus felület-felszíni érintkezés és fizikai zár.

Előnyök:
A folyékony ragasztó nagyobb felület-felületi érintkezést biztosít, mint a mechanikus kötőelemek.
Gyorsan kikeményedés levegő nélkül; felgyorsítja az összeszerelési arányokat.
Ellenáll az olajoknak, oldószereknek és egyéb felületi kezeléseknek.
Állandó és eltávolítható készítményekben kapható.
Kiváló kötési szilárdság; gyakran meghaladja a szubsztrátum anyagát.
Széles hőmérsékleti tartomány; 55 és 150 ° C között (-65 és 300 ° F között)
Az áttörés képessége az interferenciától 0,5 mm-ig (0.02 ").
Tömítések, kötések és zárak egy termékkel.

Küldjenek ajánlatot erre a termékre

AZ ANAEROB RAGASAZTÓKRÓL




Köszönjük ajánlat kérését!
Amint lehetséges felvesszük Önnel a kapcsolatot!

© Copyright 2023 Ulbrich Group
HomeTermékekHírekLetöltésVideoPartnereinkRólunkOldaltérképJogi nyilatkozatÁltalános Üzletviteli SzabályzatCookiesISO tanúsítványMinőség és KörnyezetpolitikaAdatvédelem
Oldal tetejére
https://www.ulbrich.hu/,https://dir.ulbrich.si/,hun
Cookie-kat használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az itt szerzett tapasztalatok egyike a legjobbak legyenek. Ha nem az Ön ízlésének megfelelő, letilthatja őket. Ha azonban a beállítások megváltoztatása nélkül folytatja az oldal böngészését, megértjük, hogy teljes mértékben beleegyezik a cookie-k használatába.
Cookie-beállításokFOLYTATSA AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉT
COOKIE BEÁLLÍTÁSOK

Cookie-kat is használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az Ön élménye az egyik legjobb legyen. De ne aggódjon – házi készítésűek.
Erről bővebben a Cookie-kra vonatkozó értesítésben olvashat, és alább ki- és bekapcsolhatja őket.




BEÁLLÍTÁSOK MENTÉSE