Select your country

Az Anaerob ragasaztókról

EN HU SI SK HR 


AZ ANAEROB RAGASAZTÓKRÓL

Az Anaerob ragasaztókról

Küldjenek ajánlatot erre a termékre
Az anaerob ragasztók széles választékát úgy alakítjuk ki, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson az önhordó vagy szorosan összekötő fémkomponensekben, mint például a rögzítőcsapágyak, a menetvágás, a karima tömítés, a tömítés és a tömítőcső munka során.

Hogyan működnek az anaerob ragasztók?

Az anaerob ragasztókészítményeket úgy tervezték, hogy kikeményedjenek, ha levegő nincs jelen, és fémfelületek (vas és nem vastartalmúak egyaránt) vannak jelen. A folyékony ragasztó kitölti a fémfelületek hiányosságait és az illeszkedő részek közötti hézagokat. A ragasztó ezután gyorsan kikeményedik inert akril ragasztóvá/tömítőanyaggá, szilárd, 100%-os mechanikus felület-felület érintkezést és fizikai zárat hozva létre.

Előnyök: 
- A folyékony ragasztó nagyobb felület-felület érintkezést biztosít, mint a mechanikus rögzítők. 
- Gyors kikeményedés levegő nélkül; felgyorsítja az összeszerelési sebességet.
- Ellenáll az olajoknak, oldószereknek és egyéb felületkezeléseknek. Állandó és eltávolítható kiszerelésben kapható.
- Kiváló kötési szilárdság; gyakran meghaladja a hordozóanyagét.
- Széles hőmérsékleti tartomány; 55 és 150 °C között
- Az interferencia miatti hézagkitöltés 0,5 mm-ig (0,02”).
- Tömítés, kötés és rögzítés egy termékkel.

Küldjenek ajánlatot erre a termékre

AZ ANAEROB RAGASAZTÓKRÓL




Köszönjük ajánlat kérését!
Amint lehetséges felvesszük Önnel a kapcsolatot!

© Copyright 2024 Ulbrich Group
HomeTermékekHírekLetöltésVideoPartnereinkRólunkOldaltérképJogi nyilatkozatÁltalános Üzletviteli SzabályzatCookiesISO tanúsítványMinőség és KörnyezetpolitikaAdatvédelem
Oldal tetejére
https://www.ulbrich.hu/,https://dir.ulbrich.si/,hun
Cookie-kat használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az itt szerzett tapasztalatok egyike a legjobbak legyenek. Ha nem az Ön ízlésének megfelelő, letilthatja őket. Ha azonban a beállítások megváltoztatása nélkül folytatja az oldal böngészését, megértjük, hogy teljes mértékben beleegyezik a cookie-k használatába.
Cookie-beállításokFOLYTATSA AZ OLDAL MEGTEKINTÉSÉT
COOKIE BEÁLLÍTÁSOK

Cookie-kat is használunk, amelyek statisztikai adatokkal segítik, hogy az Ön élménye az egyik legjobb legyen. De ne aggódjon – házi készítésűek.
Erről bővebben a Cookie-kra vonatkozó értesítésben olvashat, és alább ki- és bekapcsolhatja őket.




BEÁLLÍTÁSOK MENTÉSE